Måndag
Lunch: Moussaka på sojafärs med ugnsbakad fänkål och rivna ostar
Middag: Ugnsgrillad chorizo
Kvällens dessert: Morotskaka
Tisdag
Lunch: Halstrad zucchini med tofu, harissayoghurt, couscous och bönsalsa
Middag: Ostpiccata Milanaise med ris och tomatsås
Kvällens dessert: Vaniljpannacotta med hallon
Onsdag
Lunch: Citronbakade grönsaker med hummus och quinoa med kronärtskockor
Middag: Pannbiff med brynt löksky, potatis, lingon och pressgurka
Kvällens dessert: Chokladrutor med kokos
Torsdag
Lunch: Majs och polentabiff med champinjonsås och havreris
Middag: Jordärtskockssoppa med ostsmörgås
Kvällens dessert: Husets härlagade (krav) pannkakor med sylt och vispad grädde
Fredag
Lunch: Vegetarisk grönsakschili med pilaffris, nachos och guacamole
Middag: Ossobuco på kalvlägg med grönsaker och pasta, toppat med ostkräm
Kvällens dessert