Christinaklinikens bröstmottagning

 • Specialistbedömning och behandling av bröstcancer

  _53A7945

  Välkommen till Christinaklinikens bröstmottagning. Våra ledord är kontinuitet och tillgänglighet. Vi vill ge alla patienter ett personligt omhändertagande, där du träffar samma personal vid besök och behandling. För den som misstänker att hon eller han har fått cancer eller återfall är det mycket viktigt att snabbt få besked. Vi har därför korta väntetider vid bokning av första besök, samt korta ledtider i våra utredningar.

  Alla tjänstgörande läkare är specialister i onkologi och mottagningen är bemannad med onkologsjuksköterskor. Vi har ett väl etablerat samarbete med mammografi, bröstkirurgi, lymfödembehandlingsenhet, plastikkirurgi och psykiatri.

  Mottagningen har avtal inom Stockholms läns landsting som underleverantör till Karolinska Universitetssjukhuset, vilket innebär att frikort och enhetlig patientavgift gäller för mottagningsbesök.

  Har du en privat sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag som bokar tid hos oss. Om du inte har en privat sjukvårdsförsäkring och vill betala själv, kontaktar du oss på mottagningen för mer information.

  • Välkommen att boka tid

   Telefon

   Telefontid

   08 – 406 28 30 Tis-Tors 09.00-12.00

   E-post

   broestmottagningen@sophiahemmet.se
  • Träningsprogram för bröstopererade

   Träningsprogram för bröstopererade hittar du här.

Uppdaterad: 28 november, 2017

Scrolla till toppen