Jobba hos oss

Lediga jobb

Just nu finns det en rad vakanser på Sophiahemmet. Bland annat söker Husläkarmottagningen sjuksköterskor, Fastighet letar efter en tekniker och vår växel behöver utöka staben med ytterligare en medarbetare.

Att arbeta hos oss

Vad innebär det att jobba på SH – upplevelsen att jobba här, själva känslan? Snarare än förmåner. Men vi nämner att anställda erbjuds en rad förmåner. Matsal, närhet till city + vacker natur, gym, Vad SH står för: Trygghet. Stabilt. Långsiktighet. Utveckling. Framåtsyftande. Miljön. Seriöst. En enskild, den lilla aktören där alla anställda är viktiga och bidrar till studenten och patientens upplevelse.

Bästa jobbet - bästa arbetsplatsen

Efter tretton år som sjuksköterska vid Sophiahemmet är 38-årige Gustav Westöö fortfarande lika nöjd över sitt yrkesval. Jobbet är givande och meningsfullt och han stortrivs med sina kollegor. Det bästa jobb man kan ha, tycker han.

46 år på Sophiahemmet

Det har gått 46 år sedan Bosse Carlsson började arbeta på Sophiahemmet. Mycket har förändrats, men en hel del är också sig likt. Som fastighetstekniker är hans uppgift att se till att allt i lokalerna fungerar så att verksamheterna helt kan ägna sig åt patienter och studenter.

Hitta hit & planera din resa

Sophiahemmet ligger i centrala Stockholm, bredvid Stockholms Stadion. Kommunikationerna hit är goda med tunnelbana till Tekniska Högskolan alternativt Roslagsbanan till Östra Station eller buss till hållplats Östra Station. Vi finns inom ett stort sjukhusområdet med begränsade parkeringsmöjligheter. Väljer du att resa med bil rekommenderar vi dig att vara ute i god tid.