Välkommen till Medicinmottagningen

 • Specialistmottagning inom internmedicin

  SH_ext_029Vi tar emot patienter för utredning och behandling inom det breda specialistområdet invärtesmedicin. Det omfattar hjärta-kärl, högt blodtryck, lungsjukdomar, mag-tarmproblem, diabetes, sköldkörtelproblem med flera.

  Mottagningen har ej avtal med Stockholms läns landsting.

  Har du en privat sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag.

  Om du inte har en privat sjukvårdsförsäkring och vill betala själv, kontaktar du oss på mottagningen för mer information.

  Vi har telefontid måndag-fredag 08:30-11:30. Tel 08-21 24 37.

 • Sophiahemmet Sjukhus - en modern vårdgalleria

  Stora Sophia

  Sophiahemmet är organiserat som en vårdgalleria där merparten av verksamheterna drivs av olika fristående vårdföretag. Vårdgivare på Sophiahemmet är ackrediterade att bedriva hälso- och sjukvård och strävar efter absolut högsta kvalitet på vård och omhändertagande genom ett tydligt fokus på patientsäkerhet.

 • Sophiahemmets historia

  Sophiahemmet

  1884 startade Drottning Sophia en utbildning av sjuksköterskor i syfte att modernisera och förbättra sjukvården i Sverige. I brist på funktionella arbetsplatser där Sophiasystrarna kunde praktisera sina färdigheter byggdes och invigdes Sophiahemmet Sjukhus på Valhallavägen i Stockholm år 1889. Drottning Sophias vision om en god och tidsenlig vård för människor ur alla samhällsklasser är vägledande även idag – Sophiahemmets syfte förblir att främja god omvårdnad genom att bedriva utbildning och hälso- och sjukvård samt stödja patientnära forskning. Varumärket är starkt och förknippas med hög kvalitet. En kvalitet som genomsyrar såväl utbildningen som sjukvården för att säkerställa en trygg och säker vård.

Scrolla till toppen