Om oss

 • Välkommen!

  Välkommen till Pär Nordell Ortopedi på Sophiahemmet. Vi är specialister med lång erfarenhet av att behandla ortopediska sjukdomar så som besvär från knän, höfter, axlar, fötter samt idrottsskador och andra akuta skador.

  Till vår specialistmottagning kan du söka inom ramen för vårdval i Stockholms läns landsting. (Det betyder att taxa för ett specialistbesök kostar 350 kr, frikort gäller.)

  Försäkringspatienter bokar tid via sitt försäkringsbolag.

  Privatpatienter är välkomna att kontakta oss direkt. Privata patienter bekostar röntgen och operation själva.

  Knä-, höft-, och axeloperationer

  Vi opererar i hypermoderna operationssalar på Sophiahemmet, i nära anslutning till våra mottagningslokaler. Operationerna är vanligen dagkirurgi där patienten åker hemma samma dag, men vi utför också större kirurgi som kräver att man kvarstannar på vårdavdelning.

  Vi som arbetar här månar om att alltid ha en personlig och nära kontakt med våra patienter och välkomnar dig till våra trevliga lokaler i Sophiahemmets anrika miljö.

  • SH_int_024.tif-1609
  • SHS_Nordell_ortopedi_002
  • SHS_op_013.jpg-295

   

   

  • Vår historia

   Pär Nordell Ortopedi har bedrivit verksamhet på Sophiahemmet sedan 2002. Jag som ansvarar för verksamheten heter Pär Nordell och har bred erfarenhet inom ortopedi, både från mindre sjukhus till stora utbildningssjukhus. Under flera år arbetade jag i chefsbefattning både inom privat- och landstingsfinansierad vård innan jag öppnade ortopedmottagning på Sophiahemmet.

   Sophiahemmet – ett av Sveriges äldsta privata sjukhus – invigdes år 1889. Sitt namn har sjukhuset efter Drottning Sophia, som tillsammans med sin gemål Konung Oscar II, lät uppföra sjukhuset vid Valhallavägen på Kungliga Djurgården. Sjukhuset har utvecklats till ett modernt och högkvalitativt privatsjukhus med omfattande specialistvård vid såväl öppna mottagningar som i sluten vård.

   SH_ext_017.tif-1465

Scrolla till toppen