Om oss

 • Välkommen!

  Välkommen till Pär Nordell OrtopediSophiahemmet. Vi är specialister med lång erfarenhet av att behandla ortopediska sjukdomar såsom besvär från knän, höfter, axlar, fötter samt idrottsskador och andra akuta skador.

  Till vår specialistmottagning kan du söka som privat- eller försäkringspatient.

  Försäkringspatienter bokar tid via sitt försäkringsbolag.

  Privatpatienter är välkomna att kontakta oss direkt. Privata patienter bekostar röntgen och operation själva.

  OBS! REKOMMENDATIONER:  Fortsatt skall munskydd  bäras i patientnära möten.

  Knä-, höft-, och axeloperationer

  Vi opererar i hypermoderna operationssalar. Operationerna är vanligen dagkirurgi där patienten åker hemma samma dag.

  Vi som arbetar här månar om att alltid ha en personlig och nära kontakt med våra patienter och välkomnar dig till våra trevliga lokaler i Sophiahemmets anrika miljö.

  • SH_int_024.tif-1609
  • SHS_Nordell_ortopedi_002
  • SHS_op_013.jpg-295
  • Vår historia

   Pär Nordell Ortopedi har bedrivit verksamhet på Sophiahemmet sedan 2002. Jag som ansvarar för verksamheten heter Pär Nordell och har bred erfarenhet inom ortopedi, både från mindre sjukhus till stora utbildningssjukhus. Under flera år arbetade jag i chefsbefattning både inom privat- och landstingsfinansierad vård innan jag öppnade ortopedmottagning på Sophiahemmet.

   SH_ext_017.tif-1465

   Om Sophiahemmet

   Sophiahemmet – ett av Sveriges äldsta privata sjukhus – invigdes år 1889. Sitt namn har sjukhuset efter Drottning Sophia, som tillsammans med sin gemål Konung Oscar II, lät uppföra sjukhuset vid Valhallavägen på Kungliga Djurgården. Sjukhuset har utvecklats till ett modernt och högkvalitativt privatsjukhus med omfattande specialistvård vid såväl öppna mottagningar som i sluten vård.

Scrolla till toppen