För patienter

 • Sök vård hos oss

  SHS_Nordell_ortopedi_004_1200x800

  Som patient får du vård hos oss med eller utan remiss. Vi har vårdavtal med Region Stockholm, vilket innebär att du kan söka oss i öppenvård. Operations- och vårdkostnader omfattas inte av vårdavtalet.

  Har du en privat sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag som bokar tid hos oss. Om du inte har en privat sjukvårdsförsäkring och vill betala själv, är du välkommen att kontakta oss på mottagningen för mer information.

  Inom Sophiahemmet finns både moderna operationssalar och röntgen- och laboratorie-verksamhet, allt för att vi ska kunna erbjuda dig bästa vård.

  • Knäskador, höftskador och andra typiska besvär

   SHS_Nordell_ortopedi_003_1200x800

   Vi utreder, behandlar och opererar främst knä-, axel-, höft-, hand och fotbesvär. Vi har stor kompetens i att utreda smärttillstånd, speciellt i armbågar, höfter och axlar.

   Knä

   Meniskskador

   Axel

   Impingement (inklämningssyndrom)

   Senrupturer (skador på senor/muskler)

   Hand

   Karpaltunnel

   Triggerfinger

   Dupuytren

   de Quervains

   Fot

   Hallux valgus, hallux rigidus

   Hammartår

   Hälseneruptur

   Ledinflammationer

   Vi behandlar även inflammationstillstånd i leder med injektionsbehandlingar som plasmainjektioner PRP, Hyaluronsyra (Ostenil).

  • Operation

   Vi utför mindre ingrepp i dagkirurgi, även s.k. titthålsoperationer och hand- och fotoperationer. Dagkirurgi betyder att du som patient i normala fall kan åka hem samma dag.

   Läs mer om operation här.

   SHS_op_020

Scrolla till toppen