Ung kvinna i allé med kaffemugg

Hälsocentralens företagserbjudande

Sjuksköterskor i grupp

Bli företagskund hos oss

Hälsocentralen, med över 45 års erfarenhet, har genomfört mer än 600 000 hälsoundersökningar för mer än 1 000 företag. Vår styrka är att förebygga sjukdom genom regelbunden och systematisk undersökning. Som företagskund hos oss, kallar vi era medarbetare till hälsoundersökning enligt rekommenderad intervall.

Resultaten från hälsoundersökningen återkopplas alltid personligen från läkaren, även när allt är normalt. Resultaten sammanställs även i en digital hälsorapport som skickas via Kivra. Vi ger möjlighet till en god kontinuitet mellan läkare och patient och tar hand om det vi hittar.

Sköterska och man i samtal med varandra

Vårt samarbete

Vi tecknar ett samarbetsavtal gällande våra tjänster enligt gällande prislista. För bästa samarbete utser företaget en kontaktperson som är länken mellan oss och företaget. Vi strävar efter en god dialog så att alla medarbetare blir kallade och är välinformerade inför sin hälsoundersökning.

Vi har löpande kontakt kring vilka som ska kallas beroende på ålder: under 40 år vart tredje år, mellan 40 och 50 vartannat år och över 50 kallar vi varje år.

Kvinnlig läkare undersöker patient
quote icon

Engagerade läkare och sjuksköterskor och professionellt bemötande.

— omdöme från kundundersökning

Blå blommor

Kontakta mig!

Magnus Wällstedt.

Magnus Wällstedt

Kundsamordnare

08-406 25 24 magnus.wallstedt@sophiahemmet.se

Frågor & svar

Hälsoundersökning - förmånsbeskattning eller ej? Plus-ikon
Hur kallas medarbetarna till hälsoundersökningen? Plus-ikon