Måndag
Lunch: Potatisplättar med rödbetor och ekologisk linssallad med KRAV-märkt tofu
Middag: Paprikarostad svensk kyckling, bakad palsternacka, pestokräm och ris
Husets dessert
Tisdag
Lunch: Spenatbiff med linssallad och pepparotskeso
Middag: Krispig svensk fläsksida med gräddig paprikasås, rostad potatis och zucchinitopping
Husets dessert
Onsdag
Lunch: Ugnsgratinerad blomkålslåda med grönsaker
Middag: Färsbiff med grönpepparsås, klyftpotatis och tomatsallad
Husets dessert
Torsdag
Lunch: Ugnsbakad zucchini med belugalinser och matig sojafärssås samt pasta
Middag: Sellerisoppa och pannkakor med vispad grädde och sylt
Fredag
Lunch: Shakshuka med tofu, linser och hummus
Middag: Coq au vin på kyckling, lök, svamp, bacon, ris, bearnaise och rostad potatis
Husets dessert