Måndag
Lunch: Lins- och kikärtsgryta med soja, toppad med limekräm
Middag: Viltskavsgryta med potatispuré, rårörda lingon och ärtor
Kvällens dessert: Morotskaka
Tisdag
Lunch: Koreansk bön- och grönsakswok med halstrad ekologisk tofu och kimchirättika
Middag: Chilifärsbiff och bearnaisesås smaksatt med ramslök, och rostad potatis
Kvällens dessert: Vaniljpannacotta med hallon
Onsdag
1 maj – Stängt
Torsdag
Lunch: Grekisk grönsakslåda med baljväxtfärs, toppad med fetaost
Middag: Grön sparrissoppa med ostsmörgås
Kvällens dessert: Husets härlagade (krav) pannkakor med sylt och vispad grädde
Fredag
Lunch: Pizza med hyvlad aubergine, svamp, kronärtskocka och ruccola
Middag: Cajunkryddad högrev med salsa, ugnsbakad potatis, limekräm
Kvällens dessert