Måndag
Lunch: Beluga och rödbetsbourguignon med örtkokt ris
Middag: Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, picklad gurka och potatismos
Kvällens dessert: Morotskaka
Tisdag
Lunch: Husets härgjorda falafel med couscous och gurkyoghurt
Middag: Currykyckling ticken masala och husets mango chutney
Kvällens dessert: Äppelkaka med vaniljsås
Onsdag
Lunch: Örtrostade rotsaker med svamp och buljong, kokt dinkel, halstrad (krav) tofu och ärthummus
Middag: Örtbakad köttfärslimpa med portersås och pressgurka
Kvällens dessert: Hallonpannacotta
Torsdag
Lunch: Morotsbiff på morötter från Ryftes med rödlöksmarmelad och keso
Middag: Rotsakssoppa med ostsmörgås
Kvällens dessert: Pannkaka med hemlagade sylt och vispad grädde
Fredag
Lunch: Ginataang kalabasa ( Filippinsk Vegetarisk gryta) med ris
Middag: Filippinsk kyckling Adobo
Kvällens dessert