Måndag
Lunch: Vegetarisk kålpudding med löksås och rårörda lingon
Middag: Pytt Bellman med rödbetor och saltgurka
Kvällens dessert: Citronmunk
Tisdag
Lunch: Örtbakad palsternacka med matvetesallad, tofu, ostkräm
Middag: Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Kvällens dessert: Brownie
Onsdag
Lunch: Lasasgne med örtsallad och Grana padano
Middag: Jerkkyckling med rostade grönsaker och limeyoughurt och ris
Kvällens dessert: Morotskaka
Torsdag
Lunch: Grönsaksbiffar med gräslökskeso, rödlökschutney och rostad potatis
Middag: Morotssoppa
Kvällens dessert: Pannkakor, hemlagad sylt och vispad grädde
Fredag
Lunch: Gulaschgryta med rotsaker och paprikaris
Middag: Biff ala Lindström med persiljesmör, skysås potatis
Kvällens dessert: Pannacotta toppad med bär