Patientmeny

Patientmeny för inneliggande patienter på vårdavdelningarna.

10 – 14 februari

Måndag
Lunch: Vegetarisk kålpudding med löksås och rårörda lingon
Middag: Pytt Bellman med rödbetor och saltgurka
Kvällens dessert: Citronmunk​

Tisdag
Lunch: Örtbakad palsternacka med matvetesallad, tofu,  ostkräm
Middag: Isterband med  persiljestuvad potatis och rödbetor
Kvällens dessert: Brownie​

Onsdag
Lunch: Lasasgne med örtsallad och Grana padano
Middag: Jerkkyckling med rostade grönsaker och limeyoughurt och ris
Kvällens dessert: Morotskaka​

Torsdag
Lunch: Grönsaksbiffar med gräslökskeso, rödlökschutney och rostad potatis
Middag: Morotssoppa
Kvällens dessert: Pannkakor, hemlagad sylt och vispad grädde

Fredag
Lunch: Gulaschgryta med rotsaker och paprikaris
Middag: Biff ala Lindström med persiljesmör, skysås potatis
Kvällens dessert: Pannacotta toppad med bär