Måndag
Lunch: Blomkålsbiffar med picklade grönsaker och ängssyratopping
Middag: Ungsrostad kyckling, purjolökssås, rostade rotsaker och smulad feta
Kvällens dessert: Äppelkaka med kanel
Tisdag
Lunch: Grönsakspasta med baljväxtfärs och smulad fetaost
Middag: Mustig viltskavsgryta med svamp och rotsaker rårörda lingon och potatismos
Kvällens dessert: Brownie
Onsdag
Lunch: Sydfransk lins- och grönsaksgryta med tofu och bakade morötter
Middag: Eritreansk kycklinggryta med ris och kokt ägg
Kvällens dessert: Morotskaka
Torsdag
Lunch: Kikärtssauté smaksatt med chili, serveras med bulgur och syrad grädde
Middag: Potatis & purjolökssoppa
Kvällens dessert: Pannkaka, sylt och vispad grädde
Fredag
Lunch: Gremolatagratinerad zucchini med tofu, spenat, örtkokt matvete och keso
Middag: Nattbakad cajunhögrev med klyftpotatis, cheddarkräm och chimichurri
Kvällens dessert: Pannacotta toppad med bär