Måndag
Lunch: Svamp-aranchini, serveras med örtkräm & rostad blomkål
Middag: Pytt i panna med rödbetor, stekt krav (ägg), senapskräm
Kvällens dessert: Hallon swirlkaka
Tisdag
Lunch: Libanesiska linsbiffar med quinoavete och tahinisås
Middag: Örtbakad fläskkarré med potatisgratäng, rödvinssky och rostad sparris
Kvällens dessert: Brownie
Onsdag
Lunch: Harissabakad palsternacka med ärtguacamole
Middag: Färsbiff med kantarellsås, rostad potatis, bakade morötter och lingon
Kvällens dessert: Morotskaka
Torsdag
Lunch: Indisk auberginecurry Windaloo med gurksallad och libabröd
Middag: Boeuf Bourguignon med bacon, syltlök och pilaffris
Kvällens dessert: Äppelsmulpaj
Fredag
Lunch: Broccoligratäng smaksatt med svensk ädel, serveras med frisésallad
Middag: Nötfärsjärpar, serveras med kokt potatis, gräddsås, lingon och pressgurka
Kvällens dessert: Chokladkaka