Måndag
Lunch: Indisk lins-och currygryta med tofu och toppad med rostad aubergine
Middag: Halstrad falukorv, serveras med stuvade makaroner och vår egengjorda ketchup
Kvällens dessert: Äppelkaka med kanel
Tisdag
Lunch: Pasta ala arrabiata med rostade grönsaker och stekta kryddstarka sojastrimlor
Middag: Fänkålbakad fläskkarré från Grevbeckens gård dillpicklad gurka, skysås och potatispuré
Kvällens dessert: Brownie
Onsdag
Lunch: Janssons frestelse, köttbullar, rödkål och prinskorv
Middag: Eritreansk kycklinggryta med ris och kokt ägg
Kvällens dessert: Saffranspannacotta
Torsdag
Lunch: Bönchili med matvete & rosépepparkräm
Middag: Potatis & purjolökssoppa
Kvällens dessert: Pannkaka, sylt och vispad grädde
Fredag
Lunch: Gräddig morotsgryta med ris och myntayoghurt
Middag: Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt potatis
Kvällens dessert: Pannacotta toppad med bär