Måndag
Lunch: Pasta med basilika, rostad blomkål, tomatsalsa, smulad fetaost
Middag: Halstrad bratwurst med gräddkokt vitkål och rostad potatis
Kvällens dessert: Citronmunk
Tisdag
Lunch: Råraka med morotstzatziki och timjanrostade rotsaker
Middag: Ugnsgrillad kyckling med rostade rotfrukter och chilimajjo
Kvällens dessert: Brownie
Onsdag
Lunch: Ugnsgratinerad aubergine med rostat tofusmul, quinoa
Middag: Fetaostbiffar med tomatsås och grönsaksbulgur
Kvällens dessert: Morotskaka
Torsdag
Lunch: Böngryta med spiskummin, picklad rödlök, avokado, salsa
Middag: Jortärtskockssoppa
Kvällens dessert: Pannkakor, hemlagad sylt och vispad grädde
Fredag
Lunch: Svamp- och grönsakspasta med soltorkade tomater och grillad halloumi
Middag: Chili Con Carne med rostad majs och ris och friterad tortillachips
Kvällens dessert: Pannacotta toppad med bär