Måndag
Lunch: Linschili med tomat & paprika serveras med fänkålsslaw och ris
Middag: Penne a la carbonara med champinjoner, riven parmesan och ruccula
Kvällens dessert: Citronmunk
Tisdag
Lunch: Fetaostbakad palsternacka med tofu, bulgur och korianderkräm
Middag: Lågtempsbakad karré med svampsås, klyftpotatis, med lättrimmad morots-och fänkålssallad
Kvällens dessert: Brownie
Onsdag
Lunch: Ugnsbakade morötter med tofu, kantarellfärskost och tomatkokt hirs
Middag: Currybakad fisk med punzu, wokade grönsaker, wasabikräm och ris
Kvällens dessert: Morotskaka
Torsdag
Lunch: Vegetarisk Nasi goreng med sojaprotein, grönsaker och chilidipp
Middag: Champinjonsoppa
Kvällens dessert: Pannacotta toppad med bär
Fredag
Lunch: Indisk rotsaks- och röbetsbiff med skysås och pepparrots topping
Middag: Bakad fläskssida med calvadossås, broccoli och gratinerat potatismos
Kvällens dessert: Pannacotta toppad med bär