Måndag
Lunch: Vegetarisk moussaka med fetaröra
Middag: Gräddig toskansk kycklinggryta från svenska gårdar med pasta och rivna italienska ostar
Husets dessert
Tisdag
Lunch: Pasta med soltorkat tomat, svamp och grönsaker
Middag: Asiatisk fläskytterfilé från svenska gårdar, sesamkokt ris, kimchigrönsaker, hoisin och koriander
Husets dessert
Onsdag
Lunch: Vårrullar med wokade grönsaker, ris och sojamajonnäs
Middag: Köttfärslimpa på svensk blandfärs med rosmarinsky och rostad potatis
Husets dessert
Torsdag
Lunch: Italiensk linsgryta med ris och vitlöksyoghurt
Middag: Kyckling med krämig svampsås och ris
Husets dessert
Fredag
Lunch: Vegetarisk jambalaya med krav tofu och rökig salsa
Middag: Fläskschnitzel från svenska gårdar, skysås, kapris och citronsmör serveras med rostad potatis
Husets dessert