Måndag
Lunch: Tomat rostade grönsaker med soja, svamp, bulgur och färskost
Middag: Korvgryta med ris och smetana
Kvällens dessert: Citronmunk
Tisdag
Lunch: Morotsbiffar med tzatziki och couscous
Middag: Nattbakad fläskkarré, tomatrisotto och sås vierge
Kvällens dessert: Morotskaka
Onsdag
Lunch: Gnocchi med svamp och grönsakssås och italienska rivna
Middag: Fetaostbiffar på svensk blandfärs med tomatsås och grönsakscouscous
Kvällens dessert: Morotskaka
Torsdag
Lunch: Asiatisk grönsaks- och böngryta med ris
Middag: Morotssoppa
Kvällens dessert: Pannkaka, hemlagad sylt och vispad grädde
Fredag
Lunch: Rödbetsbiff med purjolökskeso och rostad potatis
Middag: Nattbakad fläskytterfilé med bearnaissesås, rostad potatis med tomat- och bönsallad
Kvällens dessert: Morotskaka