Måndag
Lunch: Dunburi, Japansk risrätt med soja och pak choi
Middag: Lasagne al forno med rivna italienska ostar
Kvällens dessert: Äppelkaka med kanel
Tisdag
Lunch: Ugnsbakade morötter med linsbulgur (krav) tofu, toppad med kantarellfärskost
Middag: Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon potatismos
Kvällens dessert: Brownie
Onsdag
Lunch: Baljväxtbiffar serveras med lökkräm och rostad potatis
Middag: Rogan Josch Indisk lammgryta med och husets mangochutney
Kvällens dessert: Morotskaka
Torsdag
Lunch: Italiensk grönsakslåda med pestokräm och pasta
Middag: Jordärtskockssoppa
Kvällens dessert: Pannkaka, sylt och vispad grädde
Fredag
Lunch: Vegetarisk kålpudding med grönsakssky och rårörda lingon
Middag: Nattbakad högrev med potatisgratäng, rödvinssky och lättstekta sockerärtor
Kvällens dessert: Hallonpannacotta