Fredag
Lunch: Ugnsbakad blomkål med citronmarinerad tofu, brödkrisp och tryffelkräm
Middag: Panerad schnitzel från svenska gårdar, portersky, ärtor, citron och rostad potatis
Husets dessert
Måndag
Lunch: Pasta Arabiatta med rostad fänkål och riven italiensk ost
Middag: Pytt Bellman med tärnade rödbetor och saltgurka
Husets dessert
Tisdag
Lunch: Lättrimmad zucchini med grönsakscurry, linser och ris
Middag: Högrevsgryta med svamp, serveras med morotsstomp och lingon
Husets dessert
Onsdag
Lunch: Vegetariska selleribiffar med matvetesallad och rostad champinjonkräm
Middag: Jerkmarinerad kyckling, stekt fried rice grönsaker och harissakräm
Husets dessert
Torsdag
Lunch: Penne pasta med gräddig svampsås, krispig tofu samt bakad tomat
Middag: Krämig sötpotatissoppa och pannkakor med vispad grädde och sylt
Fredag
Lunch: Blomkålstandoori med basmatiris och raita
Middag: Husets tunnbrödsrulle med Marquez (lammkorv) och klassiska tillbehör
Husets dessert