Måndag
Lunch: Indisk linsgryta med basmatiris, citronyoghurt, Korvstroganoff med smetana
Middag: Dragonbakad svensk kyckling, svampsås, örtigt ris och zucchini
Husets dessert
Tisdag
Lunch: Pasta med basilkarostad blomkål, tomatsås och smulad fetaost
Middag: Apelsinbakad svensk fläskfilé, apelsin- & sojasås och rostad potatis
Husets dessert
Onsdag
Lunch: Grönsaksgratäng med bulgur och aioli
Middag: Lammfärsbiff på svensk färs, råstekt potatis, vitlökssky samt böntopping
Husets dessert
Torsdag
Lunch: Asiatisk tofugryta serveras med ris och citronyoghurt
Middag: Purjolökssoppa och pannkakor med vispad grädde och sylt
Fredag
Lunch: Bönquesadillas serveras med salsa, KRAV-ärtamole och gärddfil
Middag: Wallenbergare på svensk kalvfärs, potatispuré, skirat smör, lingon och ärtor
Husets dessert