Måndag
Lunch: Vegetarisk moussaka med fetaoströra
Middag: Gräddig toskansk kycklinggryta från svenska gårdar med pasta och rivna italienska ostar
Husets dessert
Tisdag
Lunch: Asiatiskt fläsksida från svenska gårdar, sesamkokt ris, kimchigrönsaker, hoisin och koriander
Middag: Pasta med sås på soltorkad tomat, svamp och grönsaker
Husets dessert
Onsdag
Lunch: Vårrullar med wokadegrönsaker, sesamris och sojamajonnäs
Middag: Köttfärslimpa på svensk blandfärs med svampsås och rostad potatis
Husets dessert
Torsdag
Lunch: Italiensk linsgryta med ris, toppad med vitlöksyoghurt
Middag: Potatis & purjolökssoppa och pannkakor med vispad grädde och sylt
Fredag
Lunch: Vegetarisk jambalaya med (krav) tofu och rökig salsa
Middag: Fläskschnitzel från svenska gårdar med skysås, kapris och citron smör, ärtor och rostad potatis
Husets dessert