Måndag
Lunch: Indisk gryta på (krav) märkta linser och bönor, raita och basmatiris
Middag: Ugnsgrillad Marquez (lammkorv) med rotmos och härlagad senap
Husets dessert
Tisdag
Lunch: Spenat- och grönsaksfylld zucchini, med halstrad (krav) tofu och sötpotatis
Middag: Gulaschgryta på svenskt högrev, serveras med ris och vitlöksgräddfil
Husets dessert
Onsdag
Lunch: Rödbetsbiffar på gotländska betor med örtkeso och rostad potatis
Middag: Bacontoppat svensk kycklingbröst, gräddig paprikasås, ris och bakad purjo
Husets dessert
Torsdag
Lunch: Örtbakad palsternacka med sojafärs grönsaksbulgur och kikärtskräm
Middag: Champinjonsoppa och pannkakor med vispad grädde och sylt
Fredag
Lunch: Chili sin Carne med smetana, picklad lök och nachos
Middag: Lågtempad pluma på svensk rapsgris, pico de gallo, rostad potatis och bearnaisesås
Husets dessert