Måndag
Lunch: Vegetariska vårrullar med stekt grönsaksris och sojamajjo
Middag: Chili con carne på svensk färs, med ris och diverse tillbehör
Kvällens dessert: Citronmunk
Tisdag
Lunch: Ugnsomelett med svampstuvning och gremolata
Middag: Äppelfläsk från svenska gårdar med skysås och potatismos
Kvällens dessert: Brownie
Onsdag
Lunch: Grönsaksgratäng med baljväxter och örtkeso
Middag: Biff Lindtröm på svensk blandfärs, skysås, persiljesmör och rostad potatis
Kvällens dessert: Morotskaka
Torsdag
Lunch: Egengjord falafel med tzatziki och grönsakscouscous
Middag: Blomkålssoppa
Kvällens dessert: Pannkakor, hemlagad sylt och vispad grädde
Fredag
Lunch: Spansk aubergine gratäng med pasta
Middag: Lågtempad flankstek med pepparsky och potatisgratäng
Kvällens dessert: Pannacotta toppad med bär