Patientmeny

Patientmeny för inneliggande patienter på vårdavdelningarna.

13 – 17  oktober

Måndag
Lunch: Ostgratinerad blomkål med kokt bulgur, olivröra, toppad med ruccola
Middag: Pytt i panna med stekt ägg, rödbetor och saltgurka
Husets dessert

Tisdag
Lunch: Het bönchili på svenska baljväxter och youghurtdipp
Middag: Ugnsbakad svensk kycklinginnerfilé med currysås och ris
Husets dessert

Onsdag
Lunch: Grönsaksbiffar med risotto och örtolja
Middag: Örtbakad fisk med vitvinssås och kokt mandelpotatis
Husets dessert

Torsdag
Lunch: Vegetarisk pytt i panna med tofu, rödbetor, stekt ägg och senapskräm
Middag: Broccolisoppa och pannkakor med vispad grädde och sylt

Fredag

Lunch: Burritos med salsa och bulgur
Middag: Nattbakad högrev med rödvinssky och potatisgratäng
Husets dessert